Din erfarne og dedikerede anlægsgartner

Smukke haver over hele Fyn

Længes du efter en anlægning af have, der er både smuk og funktionel? Eller måske en dejlig park designet til at bringe glæde til dets mange besøgende? Så er du kommet til rette sted. Ravnemosen er din erfarne anlægsgartner, der er dedikeret til at skabe det perfekte udendørsområde til dine specifikke behov.

Med tilfredse kunder fra både Svendborg, Nyborg, Odense og Kerteminde har vi skabt smukke haver, parker og haveanlæg over store dele af Fyn.

Lad vores anlægsgartnere hjælpe dig

Hvad end det drejer sig om små opgaver i private haver eller store haveanlægs- og parkprojekter, kan du trygt stole på vores ekspertise. Vi udfører nemlig alt fra plejen og vedligeholdelsen til selve skabelsen af smukke og funktionelle haver og parker. Fra skitsetegningerne til den løbende vedligeholdelse sørger vi for, at din have altid er i topform. Vores erfarne anlægsgartnere og havearkitekter er specialister i at kunne omsætte dine ønsker til virkelighed. Vi vedligeholder også gerne dine have med haveservice.

Vores tjenester inkluderer også hegns- og hækkeklipninger, hvor vores dygtige team gør brug af specialudstyr for at sikre dig en præcis og æstetisk klipning, der fremhæver din have på bedst mulige vis. Vores ekspertise spænder altså langt, og alt vores anlægsarbejde bliver mødt med samme dedikation, omhu og grundighed, så du kan få et resultat af bedste kvalitet.

Gør din have til et paradis

Er du klar til at opfylde din park- eller havedrøm? Så kontakt vores firma allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud, skræddersyet til både dine drømme og prisklasse.

Vores team af erfarne anlægsgartnere står nemlig altid klar til at imødekomme dine behov og sikre, at dit projekt bliver til en succes. Lad os gøre din have til et paradis.​

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for haveservice og håndværkerservices.

Erfaren entreprenør nær Odense

Vi dækker hele Fyn og Odense og omegn, og kører gerne langt for din opgave, stor som lille.

Autoriseret kloakmester

Hos Ravnemosen er vi autoriseret kloakmester og medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

​Følg Ravnmosen

​på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, så ring gerne.

Kontakt os hurtigst på:

Ring på: +45 2422 6755

Skriv til: kontakt@ravnemosen.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 2422 6755

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@ravnemosen.dk

Ravnemosen ApS

CVR-nummer: 40714073

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Læs sidens cookiepolitik

Ravnemosen ApS er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for veludførte opgaver inden for kloakering og anlægsservice.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser på Facebook.