​Professionel støbning af fundament

Mangler du hjælp til støbning af fundament? Hos Ravnemosen har vi mange års erfaring inden for området. Vores firma er beliggende i Ferritslev på Øst/Midtfyn, men vi har også kunder i Svendborg, Nyborg, Odense, Kerteminde, Midtfyn og omegn.

Støbearbejde kræver stor præcision og ikke mindst mange års erfaring. Vi laver alle former for støbearbejde, uanset om det drejer sig om støbning af gulve, stolper, sokler eller noget helt andet. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at komme i mål med kvalitetssikrede støbninger.

Vi har med tiden udført mange forskellige støbningsopgaver og har det rette udstyr til at foretage mere komplicerede projekter. Har du en idé i ærmet, eller har du blot brug for faglig vurdering, skal du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos os. Vi kan tilbyde:

  • Støbning af gulve
  • Støbning af fundamenter
  • Støbning af betongulve
  • Støbning af stolper
  • Støbning af sokkel
  • Understøbning af fundament

Uanset hvad det måtte dreje sig om, står vi klar til at hjælpe. Hos os kan du forvente 100 % kundetilfredshed og kvalitetssikret arbejde.

Få en professionel rådgivning i Odense

​Hos Ravnemosen hjælper vi både private husejere, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder med professionelt støbningsarbejde. Hvad end du har brug for opbygning af fundament, støbning af gulv eller betonstøbning, sender vi enten ingeniører, betonarbejdere eller murere ud alt efter opgavens omfang.

​Måske har du behov for en støbning af fundament i dit sommerhus, hus, skur eller garage? Vores priser afhænger af, hvor stor og omfattende opgaven er. Hos os kan du forvente en professionel rådgivning, inden vi vurderer en pris. Når vi har beregnet priser og drøftet muligheder i samråd med dig, kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag

Skal vi hjælpe dig med støbning af fundament, støbning af betongulv eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe dig med en professionel rådgivning og udførelse af arbejdet. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud og en kompetent rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon 24 22 67 55 eller sende os en mail på vores e-mail kontakt@ravnemosen.dk.

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for haveservice og håndværkerservices.

Erfaren entreprenør nær Odense

Vi dækker hele Fyn og Odense og omegn, og kører gerne langt for din opgave, stor som lille.

Autoriseret kloakmester

Hos Ravnemosen er vi autoriseret kloakmester og medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

​Følg Ravnmosen

​på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, så ring gerne.

Kontakt os hurtigst på:

Ring på: +45 2422 6755

Skriv til: kontakt@ravnemosen.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 2422 6755

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@ravnemosen.dk

Ravnemosen ApS

CVR-nummer: 40714073

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Læs sidens cookiepolitik

Ravnemosen ApS er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for veludførte opgaver inden for kloakering og anlægsservice.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser på Facebook.