Professionel støbning af fundament

Mangler du hjælp til støbning af fundament? Hos Ravnemosen har vi mange års erfaring inden for området. Vores firma er beliggende i Ferritslev på Øst/Midtfyn, men vi har også kunder i Svendborg, Nyborg, Odense, Kerteminde, Midtfyn og omegn.

Støbearbejde kræver stor præcision og ikke mindst mange års erfaring. Vi laver alle former for støbearbejde, uanset om det drejer sig om støbning af gulve, stolper, sokler eller noget helt andet. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at komme i mål med kvalitetssikrede støbninger.

Vi har med tiden udført mange forskellige støbningsopgaver og har det rette udstyr til at foretage mere komplicerede projekter. Har du en idé i ærmet, eller har du blot brug for faglig vurdering, skal du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos os. Vi kan tilbyde:

  • Støbning af gulve
  • Støbning af fundamenter
  • Støbning af betongulve
  • Støbning af stolper
  • Støbning af sokkel

Uanset hvad det måtte dreje sig om, står vi klar til at hjælpe. Hos os kan du forvente 100 % kundetilfredshed og kvalitetssikret arbejde.

Få en professionel rådgivning i Odense

​Hos Ravnemosen hjælper vi både private husejere, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder med professionelt støbningsarbejde. 

​Hvad end du har brug for opbygning af fundament, støbning af gulv eller betonstøbning, sender vi enten ingeniører, betonarbejdere eller murere ud alt efter opgavens omfang.


​Måske har du behov for en støbning af fundament i dit sommerhus, hus, skur eller garage? Vores priser afhænger af, hvor stor og omfattende opgaven er. Hos os kan du forvente en professionel rådgivning, inden vi vurderer en pris. Når vi har beregnet priser og drøftet muligheder i samråd med dig, kommer vi med et uforpligtende tilbud.

Brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag

Skal vi hjælpe dig med støbning af fundament, støbning af betongulv eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe dig med en professionel rådgivning og udførelse af arbejdet. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud og en kompetent rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon 24 22 67 55 eller sende os en mail på vores e-mail kontakt@ravnemosen.dk.

​​Autoriseret kloakmester med speciale inden for kloak- og entreprenørarbejde

Vores brede kompetencefelt inden for entreprenør og kloakservice gør det som sagt muligt for os at tilfredsstille mange forskellige behov. Oplever du skader i afløbet, og har du brug for en kloakmester? Eller mangler du faglig hjælp til parkprojekter eller haveanlæg? Måske skal du støbe et fundament eller en sokkel, eller har du brug for hjælp til at få støbt et gulv?

Som både entreprenør- og kloakfirma har vi tilsammen en bred viden. Med vores kloakservice hjælper vores kloakmester med at reparere og renovere din kloak, installere en ny kloak eller sætte en rottespærre op. Vi bruger vores tv-inspektion ved mistanke om enten forstoppelse eller brud i kloakken.

Uanset hvilken opgave det drejer sig om, sørger vi altid for at lave et grundigt stykke arbejde. Som sagt besidder vores mandskab mange forskellige kompetencer, der gør det muligt at sende en autoriseret kloakmand ud, en havearkitekt, anlægsgartner eller entreprenørarbejder​

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, kan du kontakte os på 24 22 67 55.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

"God service og perfekt udført arbejde. Alt i topklasse."

Klaus Jensen

★★★★★​

​" Super service, og virkelig flot arbejde til fair pris."

Camilla Banke Rasmussen

Kort om os

​Virksomheden er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde de bedste løsninger for både vores medarbejdere og kunder. Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

Sponsor for:

Følg med på Facebook​ 

Kontakt os

Ravnemosen ApS

Adresse:

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Telefon: 24 22 67 55

​E-mail: kontakt@ravnemosen.dk

CVR: 40714073