Haveanlæg som du drømmer om​

Lad os hjælpe dig med at anlægge din drømmehave

Drømmer du om at få etableret et haveanlæg, der lever op til dine individuelle ønsker og behov, og som både er smuk at se på og funktionel? Så lad os hos Ravnemosen ApS hjælpe dig med at realisere din havedrøm.​


Vi har mange års erfaring i at anlægge unikke og skræddersyede haveanlæg, og vi kan derfor også anlægge lige netop den have eller det grønne område, der lever op til dine ønsker og behov samt din personlige stil. Vi kører både ud til store og små opgaver for private husejere og erhvervskunder i Odense og omegn samt i både Svendborg, Nyborg og Kerteminde.​ Vi vedligeholder også gerne din have via vores haveservice.


Vi lytter nøje til dine ønsker og behov

Vi har et team bestående af både erfarne landskabsarkitekter og haveeksperter, der står klar til at omdanne selv den mest triste have til et mesterværk af design og æstetik. Vi forstår, at hvert haveanlæg er unikt, og derfor tilpasser vi vores tilgang til lige netop din grund, din bolig og ikke mindst dine ønsker.​
Uanset om du drømmer om en frodig engelsk have, en moderne og minimalistisk oase eller en funktionel familiehave, er vi klar til at gøre din vision til virkelighed.


Hvordan foregår processen hos os?​

​Processen med etablering af haveanlæg består hos os af 5 trin:​

 1. Personlig konsultation:
  Det første skridt er altid en grundig samtale med dig for at forstå dine ønsker, behov og visioner for din have. Vi lytter opmærksomt og kommer med forslag, der kan løfte dit udendørsområde til nye højder.​
 2. Kreativt design:
  Vores landskabsarkitekter udvikler et skræddersyet designkoncept, der omfavner både æstetik og funktionalitet, og som imødekommer dine ønsker. Vi tager højde for blandt andet plantevalg, farver, teksturer, hårde materialer, belysning og mere.
 3. Ekspertudførelse:
  Vi har et erfarent team af gartnere og håndværkere, som er dygtige til at implementere det udviklede design med præcision og omhu. Vi arbejder med de bedste materialer og metoder for at sikre et holdbart resultat.
 4. Tidsplan og budget:
  Vi overholder både tidsplaner og budgetter. Du kan stole på, at vi leverer et førsteklasses haveanlæg uden unødvendige forsinkelser eller overskridelser.
 5. Efterservice:
  Vores arbejde slutter ikke, når dit haveanlæg står færdigt. Vi står til rådighed for at bespare spørgsmål, give plejetips og sikre, at din have fortsat blomstrer i årene fremover.​

Lad os sammen skabe din drøm af et haveanlæg​

Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe det haveanlæg, som du drømmer om. Vi står gerne til rådighed med inspiration, rådgivning og vejledning, ligesom vi gerne fortæller om fordele og ulemper ved stentyper og andre materialevalg.

Vi tilbyder også hjælp til en ny terrasse eller en ny indkørsel.

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for haveservice og håndværkerservices.

Erfaren entreprenør nær Odense

Vi dækker hele Fyn og Odense og omegn, og kører gerne langt for din opgave, stor som lille.

Autoriseret kloakmester

Hos Ravnemosen er vi autoriseret kloakmester og medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

​Følg Ravnmosen

​på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, så ring gerne.

Kontakt os hurtigst på:

Ring på: +45 2422 6755

Skriv til: kontakt@ravnemosen.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 2422 6755

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@ravnemosen.dk

Ravnemosen ApS

CVR-nummer: 40714073

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Læs sidens cookiepolitik

Ravnemosen ApS er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for veludførte opgaver inden for kloakering og anlægsservice.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser på Facebook.