Erfaren og kvalitetsbevidst brolægger

Få en ny terrasse, indkørsel eller støttemur

Har du brug for en erfaren og kvalitetsbevidst brolægger til at bygge din nye terrasse eller indkørsel?

Så er du kommet til rette sted. Her hos Ravnemosen tilbyder vi exceptionelle ydelser inden for brolægning, og med vores mange års erfaring og vægt på kundetilfredshed kan du godt føle dig sikker på et resultat, der møder selv dine højeste forventninger.

Uanset om du er en privatperson eller en virksomhedsejer, står vores professionelle team af brolæggere klar til at håndtere dit belægningsarbejde, og vi kommer med glæde ud til kunder i både Svendborg, Nyborg, Odense og Kerteminde. Vi lægger nemlig sten til indkørsler, terrasser og støttemurer overalt på Fyn.

Brolægningsopgaver af enhver størrelse

Her hos Ravnemosen er vores professionelle brolæggere udstyret til at håndtere flisearbejde i enhver størrelse. Uanset størrelsen forstår vi dog altid vigtigheden af holdbare og smukke belægninger, der kan modstå både dagligt brug, store sommerfester og skiftende vejrforhold.

Som professionelle brolæggere kan vi varetage en væld af opgavetyper inden for forskelligt flise- og belægningsarbejde. Vi laver støttemure, indkørsler, terrasser og meget andet. Og uanset om du skal have brolagt en mindre gangsti, eller du skal have bygget en kæmpe fliseterrasse, så har vi kapaciteten til at varetage opgaven.

Vores dygtige brolæggere arbejder tæt sammen med dig fra start til slut for at forstå dine krav, og vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

Kontakt os i dag og få en kvalitetsbevidst brolægger ud

Ønsker du at høre mere om, hvad du kan bruge en brolægger til, eller vil du have et tilbud på din nye indkørsel, terrasse eller gangsti? Så er du altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os med din forespørgsel.

Med vores konkurrencedygtige priser og kvalitetsbevidste løsninger kan du trygt stole på, at du får den absolut bedste kvalitet for pengene.

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for haveservice og håndværkerservices.

Erfaren entreprenør nær Odense

Vi dækker hele Fyn og Odense og omegn, og kører gerne langt for din opgave, stor som lille.

Autoriseret kloakmester

Hos Ravnemosen er vi autoriseret kloakmester og medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

​Følg Ravnmosen

​på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, så ring gerne.

Kontakt os hurtigst på:

Ring på: +45 2422 6755

Skriv til: kontakt@ravnemosen.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 2422 6755

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@ravnemosen.dk

Ravnemosen ApS

CVR-nummer: 40714073

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Læs sidens cookiepolitik

Ravnemosen ApS er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for veludførte opgaver inden for kloakering og anlægsservice.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser på Facebook.