Omfangsdræn og separering af regnvand i Odense

Vil du være sikker på, at dit hus ikke får fugtskader? Så kan et omfangsdræn være vejen til at forebygge fugt fra både regn, sne og slud i Danmark året rundt. Hos Ravnemosen har vi stor erfaring med omfangsdræn. Vi har firma i Ferritslev på Øst/Midtfyn, men kører gerne ud til Svendborg, Nyborg, Odense, Kerteminde og omegn.

I Danmark kan vejret ofte være ganske vådt. Det betyder, at både hus og kælder er udsat for fugt året rundt. Det kan være risikabelt for især husets fundament og kælderetage.

Mange gange er det nemt at få øje på, hvorvidt der er behov for en separering og fugtafledende løsning. Opdager du for eksempel, at soklen rundt om huset er fugtig, eller at der er fugt i kælderen? Så er det der, du bør kontakte os for faglig ekspertise. Vi tilbyder:

  • En kompetent rådgivning om muligheder
  • Opbygning af omfangsdrænet
  • Gode kompetencer og mange års erfaring inden for område

Hvad koster et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er i stand til at lede vandet væk, hvis du har problemer med en fugtig kælder. Det fungerer lidt som en tagrende, der bliver bygget rundt om husets sokkel under jorden. Den sørger for at holde vandet væk, så det ikke kan trænge ind i soklen eller fundamentet.

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang og dine behov. Omfangsdrænets opbygning kan variere meget i omfang alt efter husets størrelse. Vi kan først give dig en pris i det øjeblik, vi har vurderet opgaven. Vores tilbud er til hver en tid uforpligtende.

Hos Ravnemosen har vi 100 % kundetilfredshed. Vi har mange års erfaring på området og sørger altid for at give vores kunder en kompetent rådgivning, inden arbejdet træder i kraft.

Mangler du faglig vurdering? Kontakt os her

Har du brug for en faglig vurdering, så du i fremtiden kan undgå, at regnvandet trænger ind i soklen? Så står vi klar til at vejlede dig i at vælge den rigtige løsning og et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 24 22 67 55 eller sende os en mail på vores e-mail kontakt@ravnemosen.dk.

​​Autoriseret kloakmester med speciale inden for kloak- og entreprenørarbejde

Vores brede kompetencefelt inden for entreprenør og kloakservice gør det som sagt muligt for os at tilfredsstille mange forskellige behov. Oplever du skader i afløbet, og har du brug for en kloakmester? Eller mangler du faglig hjælp til parkprojekter eller haveanlæg? Måske skal du støbe et fundament eller en sokkel, eller har du brug for hjælp til at få støbt et gulv?

Som både entreprenør- og kloakfirma har vi tilsammen en bred viden. Med vores kloakservice hjælper vores kloakmester med at reparere og renovere din kloak, installere en ny kloak eller sætte en rottespærre op. Vi bruger vores tv-inspektion ved mistanke om enten forstoppelse eller brud i kloakken.

Uanset hvilken opgave det drejer sig om, sørger vi altid for at lave et grundigt stykke arbejde. Som sagt besidder vores mandskab mange forskellige kompetencer, der gør det muligt at sende en autoriseret kloakmand ud, en havearkitekt, anlægsgartner eller entreprenørarbejder​

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, kan du kontakte os på 24 22 67 55.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★​

"God service og perfekt udført arbejde. Alt i topklasse."

Klaus Jensen

★★★★★​

​" Super service, og virkelig flot arbejde til fair pris."

Camilla Banke Rasmussen

Kort om os

​Virksomheden er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde de bedste løsninger for både vores medarbejdere og kunder. Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

Sponsor for:

Følg med på Facebook​ 

Kontakt os

Ravnemosen ApS

Adresse:

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Telefon: 24 22 67 55

​E-mail: kontakt@ravnemosen.dk

CVR: 40714073