Omfangsdræn og separering af regnvand i Odense

Vil du være sikker på, at dit hus ikke får fugtskader? Så kan et omfangsdræn være vejen til at forebygge fugt fra både regn, sne og slud i Danmark året rundt. Hos Ravnemosen har vi stor erfaring med omfangsdræn. Vi har firma i Ferritslev på Øst/Midtfyn, men kører gerne ud til Svendborg, Nyborg, Odense, Kerteminde og omegn.

I Danmark kan vejret ofte være ganske vådt. Det betyder, at både hus og kælder er udsat for fugt året rundt. Det kan være risikabelt for især husets fundament og kælderetage.

Mange gange er det nemt at få øje på, hvorvidt der er behov for en separering og fugtafledende løsning. Opdager du for eksempel, at soklen rundt om huset er fugtig, eller at der er fugt i kælderen? Så er det der, du bør kontakte os for faglig ekspertise. Vi tilbyder:

  • En kompetent rådgivning om muligheder
  • Opbygning af omfangsdrænet
  • Gode kompetencer og mange års erfaring inden for område

Hvad koster et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er i stand til at lede vandet væk, hvis du har problemer med en fugtig kælder. Det fungerer lidt som en tagrende, der bliver bygget rundt om husets sokkel under jorden. Den sørger for at holde vandet væk, så det ikke kan trænge ind i soklen eller fundamentet.

Vores priser afhænger altid af opgavens omfang og dine behov. Omfangsdrænets opbygning kan variere meget i omfang alt efter husets størrelse. Vi kan først give dig en pris i det øjeblik, vi har vurderet opgaven. Vores tilbud er til hver en tid uforpligtende.

Hos Ravnemosen har vi 100 % kundetilfredshed. Vi har mange års erfaring på området og sørger altid for at give vores kunder en kompetent rådgivning, inden arbejdet træder i kraft.

Mangler du faglig vurdering? Kontakt os her

Har du brug for en faglig vurdering, så du i fremtiden kan undgå, at regnvandet trænger ind i soklen? Så står vi klar til at vejlede dig i at vælge den rigtige løsning og et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 24 22 67 55 eller sende os en mail på vores e-mail kontakt@ravnemosen.dk.

Alsidigt entreprenørfirma

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for haveservice og håndværkerservices.

Erfaren entreprenør nær Odense

Vi dækker hele Fyn og Odense og omegn, og kører gerne langt for din opgave, stor som lille.

Autoriseret kloakmester

Hos Ravnemosen er vi autoriseret kloakmester og medlem af byggeriets kvalitetskontrol.

​Følg Ravnmosen

​på Facebook

​Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal du bruge et godt tilbud på din næste opgave?

Er du blevet fristet til at modtage et tilbud fra os, bedes du udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil besvare din henvendelse inden for 12 timer. Ønsker du svar hurtigst muligt, så ring gerne.

Kontakt os hurtigst på:

Ring på: +45 2422 6755

Skriv til: kontakt@ravnemosen.dk

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

(+45) 2422 6755

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@ravnemosen.dk

Ravnemosen ApS

CVR-nummer: 40714073

Tivekrogen 7, 5863 Ferritslev Fyn

Læs sidens cookiepolitik

Ravnemosen ApS er startet i 2013 af Jesper Billeskov Nielsen. Vi prøver altid på at finde den bedste løsning for vores kunder.

Vi er autoriseret kloakmester og er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for veludførte opgaver inden for kloakering og anlægsservice.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser på Facebook.